У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, доктор політичних наук Максим Розумний, передають Патріоти України.

Чи може Закревський, який обіцяє дійти до Москви, стати "новим Пригожиним"? Експерт відповів, що зараз це малоймовірно.

"Навряд чи може бути більш успішний заколот, схожий на заколот Пригожина, в нинішніх умовах. Ситуація для Росії не нова. Як ми пам'ятаємо, були Степан Разін, Омелян Пугачов та інші подібні персонажі. Але якщо імперія виробила імунітет і алгоритм подолання подібних криз, то навряд чи вона допустить виникнення більш масштабної та успішної загрози. Вони вже налякані і будуть придушувати будь-які спроби Закревського", - вважає Розумний.

Також він додав, що у Пригожина, на відміну від Закревського, був заслужений "авторитет".

"Загалом, копія не може бути успішнішою за оригінал. Пригожин все-таки завоював свій авторитет (у кримінальному сенсі) і став міфом, йому вже пам'ятник поставили на Кубані. Його наступники навряд чи матимуть такий запас легітимності та довіри", - зазначив експерт.

При цьому аналітик уточнив, що коли буде криза, таких людей у Росії з'явиться багато.

"Але, звичайно, це не означає, що такі люди не з'являться в момент кризи в Росії. Їх з'явиться дуже багато і кожен на своєму рівні", - підкреслив Максим Розумний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бійці 92-ї ОШБр під Куп'янськом знищили 40 ворожих бронемашин, що атакували українські позиції (відео)

субота, 28 вересень 2024, 23:25

Бійці підрозділу "Ахілес" із 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка відбили механізовану навалу окупантів на куп'янському напрямку та знищили чи вивели із ладу 40 ворожих бронемашин із 50. Відеозапис із фрагментами бойової роботи українських воїн...

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...