"У Росію з концертами збираєшся?": Відома українська співачка втрапила у мовний скандал

Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка багато років жила та будувала кар'єру в Росії, втрапила у мовний скандал. Виконавицю захейтили в мережі через спілкування російською, зазначають Патріоти України.

Як відомо, на початку повномасштабного вторгнення артистка зреклася Росії та підтримала Україну у кривавій війні. Зірка навіть почала спілкуватися українською та випускати україномовні композиції. Водночас Віра не живе в Україні, вона оселилася в Європі і лише інколи приїжджає на батьківщину.

Останнім часом Брежнєва вели свої соцмережі переважно англійською, а також деколи можна було зустріти і українську в її дописах. Проте днями вона опублікувала пост, яким обурила українських шанувальників. Виконавиця повідомила про скасування свого гастрольного туру Європою. Причиною стало те, що організатори не виконали своїх зобов'язань.

"Після деякої паузи, під час якої моя команда намагалася врятувати ситуацію, я змушена оголосити про скасування туру, запланованого на листопад, з вини організаторів. І планування нового - на весну", - написала Брежнєва.

Варто вказати, що до підписників співачка звернулася російською. Користувачі розкритикували знаменитість за перехід на мову країни-агресорки та висловили своє обурення в коментарях:

  • "Ви ж не можете визначитися, чиєї країни ви співачка, то може тому халепа з концертами?"
  • "Бачу, по Росії в тур збираєшся?"
  • "А чому знову на російську перейшла?"
  • "Згадала російську"
  • "У Росію збираєшся?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти вважають винним того, хто захищався: У Маріуполі місцевий житель вбив росіянина, який самовільно заселився до будинку

середа, 2 жовтень 2024, 16:03

У тимчасово окупованому Маріуполі стався фатальний інцидент: місцевий мешканець вбив російського громадянина, який без дозволу зайняв квартиру в їхньому будинку. Проте сусіди чоловіка стали на його захист, висловлюючи обурення щодо ситуації. Інцидент с...

По відношенню до поляків, чехів чи угорців росіяни ніколи не мали сумнівів у їхньому існуванні, - політолог

середа, 2 жовтень 2024, 15:06

"Східноєвропейські сусіди України останнім часом наговорили чимало цікавого, що повною мірою характеризують їх, а також рівень їхнього розуміння ситуації в Україні", - пише український політолог Петро Олещук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", пер...