У росЗМІ здійняли паніку: Україна атакувала стратегічний аеродром

Збройні сил України реалізували третій удар по стратегічно важливому аеропорту Росії Шайківці (Калузька область). Відповідними панічними твердженнями відзначилися росЗМІ в неділю, 17 вересня. Зокрема, телеграм-канал Mash повідомляє, що атака була "безуспішною", передають Патріоти України.

У РФ кажуть, що Україна застосувала дрони для удару по аеродрому. "За нашою інформацією, український дрон-камікадзе перехопили і знищили вертольоти Мі-28", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...

Щодо наявності оборонних позицій у північній Харківщині - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 5:58

Питання та відповіді щодо проведених робіт:. 1. Чи побудовані лінії оборони? . - Три лінії оборони будувались ВЦА навколо Харкова, значна кількість оборонних споруд створена, хоча лінії оборони не завершені в повному обсязі. . Місто Вовчанськ - оборо...