"У самурая тільки один шлях. І це - смерть": Організатори мобілізації в РФ свідомо відправляли на фронт непідготовлених бійців

Організатори "часткової" мобілізації в країні-агресорі Росії відправляють на війну в Україну абсолютно непідготовлених бійців. Багато хто з них не прожив і місяць із дня мобілізації. Про це пише Telegram-канал "Досьє шпигуна", який веде співробітник однієї зі спеціальних служб, передають Патріоти України.

Автор каналу впевнений: усі, хто причетний до того, як відбувається мобілізація росіян, мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності. Він нагадав, що ще на початку вересня прессекретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявляв, що "про мобілізацію в Росії зараз не йдеться", а сьогодні заявляє, що "указу про завершення мобілізації не буде".

"У самурая немає мети, є лише шлях. Насправді ж усі причетні розуміли, що мобілізація – це не страхувальне рішення. Це реальна необхідність у поповненні армії РФ особовим складом після важких восьми місяців боїв на території України", – йдеться у повідомленні.

Автор вважає, що відправляти в епіцентр бойових дій непідготовлених військовослужбовців – це злочин.

Він опублікував список із деяких ліквідованих в Україні росіян із датою їхньої мобілізації та датою смерті. Згідно з цими цифрами, багато окупантів не живуть більше місяця з дня їхньої мобілізації. Це свідчить про те, що нових солдатів у російській армії не готують для участі у військових діях, а відправляють на фронт просто для кількості.

– Лінник Ілля, 25 років, Свердловська область, пресувальник кабелів, мобілізований наприкінці вересня – загинув 24 жовтня.

– Уділов Дмитро, 26 років, Свердловська область, машиніст, мобілізований 27 вересня – загинув наприкінці жовтня.

– Швецов Роман, 47 років, Свердловська область, інженер, мобілізований наприкінці вересня – загинув наприкінці жовтня.

– Дімов Віктор, 40 років, Бурятія, охоронець, мобілізований 26 вересня – загинув 24 жовтня.

– Горбунов Сергій, 33 роки, Волгоград, працівник заводу, мобілізований 1 жовтня – загинув 24 жовтня.

– Сидоров Дмитро, 23 роки, Бурятія, мобілізований 22 вересня – загинув 4 жовтня.

– Абзаров Володимир, 28 років, Ленобласть, співробітник аеропорту, мобілізований наприкінці вересня – загинув 18 жовтня.

"Список можна продовжувати нескінченно, але суть одна. Кожен із перерахованих – цивільний, який не прожив і місяця з моменту мобілізації. У самурая немає мети, є тільки шлях, а шлях самурая – це смерть", – йдеться у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...