У середньовіччі саме так і робили: У РФ депутат запропонував їздити селами без інтернету і зачитувати "новини" вголос (відео)

Незважаючи на те, що кремлівський режим чомусь усе ще не повернув у РФ кріпосне право, російське суспільство дедалі стрімкіше повертається до середньовіччя. Так, депутат Алтайських крайових законодавчих зборів від компартії Сергій Малинкович запропонував замість того, щоб організувати доставку у населені пункти без інтернету друкованих видань, відправляти туди глашатаїв, які б зачитували місцевим жителям так звані «новини» та іншу пропаганду вголос, передають Патріоти України.

«Представники всіх, підкреслюю, всіх державних органів Алтайського краю, що послідовно змінюються в алфавітному порядку, щоб не запроваджувати спеціальну посаду, щоб нікому не було прикро, щомісяця відвідують вищевказані сільські поселення та послідовно переміщуються вулицями впродовж робочого дня, з 9.00 до 18.00, усно зачитують жителям усю інформацію», — поділився він своєю ідеєю під час одного з нещодавніх засідань.

Коли ж присутні почали з нього сміятися, Малинкович заявив, що нібито не розуміє, чим викликана така реакція, назвавши свою ініціативу прикладом «прямої демократії». «Ця форма була апробована ще багато не те що років, а століть тому. Коли були глашатаї. Коли вони ходили, вони зачитували…», — зазначив алтайський депутат.

При цьому те, що подібні способи оповіщення населення використовували в середні віки лише тому, що сучасних засобів передачі інформації тоді взагалі не існувало, а не тому, що влада просто не спромоглася провести своєму населенню інтернет або забезпечити нормальний телесигнал, Малинковича анітрохи не збентежило.

Користувачі соцмереж до пропозиції депутата поставилися відповідно.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...