У серіалі українського телеканалу знявся актор-колаборант, - ЗМІ

У квітні 2024 року на українському телеканалі ICTV2 відбулася прем'єра серіалу "Подвійні ставки". У серіалі одну з ролей зіграв актор з Маріуполя Дамір Сухов, який виявився колаборантом, інформують Патріоти України.

"Подвійні ставки" - це 8-серійна кримінальна драма телеканалу ICTV2, яка розповідає про хлопця, який повернувся з фронту, і кинув виклик кримінальним і корупційним колам столиці. У 2023 році в РФ виходив серіал з ідентичним сюжетом - "Крайні заходи".

Дамір Сухов за свою кар'єру зіграв десятки ролей в українських і російських серіалах і фільмах. Він також грав у маріупольському театрі, який розбомбила армія РФ під час повномасштабного вторгнення. Сухов у своїх інтерв'ю неодноразово говорив, що любить Маріуполь, навіть збирався відкрити у місті свою кіношколу. Однак після початку війни Сухов утік до Росії, там відкрив кіношколу у столиці Мордовії Саранську. У своїх інтерв'ю пропагандистським виданням Сухов не раз брехав про події в Маріуполі, про ЗСУ та українську владу.

Сухов встиг виїхати з Маріуполя за день до удару російських військ драмтеатром, під час якого загинуло багато людей. А потім таким чином коментував ці події: "Мені говорили, що ковпак з даху драмтеатру віднесло убік, а отже, підірвали зсередини... Україна говорила, що в театрі загинуло кілька сотень людей, але коли я їхав звідти, там уже майже нікого не було. Навіть той нібито трупний запах, що поширювався навколо театру в наступні тижні. Адже це була риба. Річ у тому, що коли ми там знаходилися, нам привезли звідкись дуже багато мороженої риби. Ми не знали, що з нею робити. Рибу просто складали, а її було дуже багато. Звісно, потім вона просто гнила там, під завалами, а звідси цей запах", - розповідав Сухов в інтерв'ю російському виданню "Аргументи і факти" в серпні 2022 року.

Джерело: Телеграф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ця родина вже давно привертає увагу: Головний суддя Одеси "забув" вказати у декларації нерухомість у Маямі (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:02

Журналісти продовжують помічати як чиновники “забувають” вказати свої реальні статки й наявне майно у деклараціях. Цього разу медійники звернули увагу на головного суддю Одеси. Як з’ясувалося, родина прикупила житло у Маямі і не тільки, зазначають Патр...

"Одному начисто відірвало голову": Кореспондент Times побачив, як дроноводи нищать по 40 росіян на день

неділя, 19 травень 2024, 16:45

На відбиття російського вторгнення в північну частину Харківщини ЗСУ терміново перекинули додаткові резерви. Серед інших на захист другого найбільшого міста України було кинуто спецпідрозділ Нацгвардії "Гострі картузи", який спеціалізується на безпілот...