"Такий вигляд має "захист від фашистів": У Севастополі вантажівка окупантів розчавила пішохода, зім'яла авто і влетіла в тролейбус (відео)

У тимчасово окупованому Севастополі російські загарбники влаштували жахливе ДТП. Під час аварії вантажівка окупантів розчавила пішохода, зім'яла авто і влетіла в тролейбус. Момент смертельної ДТП потрапив на відео. Його опублікував журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

За його словами, внаслідок ДТП одна людина загинула, ще кілька осіб отримали тяжкі травми. "У Севастополі військова вантажівка російських окупантів на повній швидкості розчавила пішохода, зім'яла цивільні автомобілі і влетіла в тролейбус. Один загиблий, кілька людей отримали тяжкі травми. Такий вигляд має "захист від українських фашистів", – зазначив Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...