У "Слузі народу" розкол - її голова створює нову партію, - Борислав Береза

"Журналісти пишуть про новий жабогадюкинг у партії "Слуга народу". Стало відомо, що голова партії Олена Шуляк, разом із Мустафою Наємом та Олександром Кубраковим, активно працюють над створенням нової політичної партії. І це феєрично", - пише політик та громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Олена Шуляк, яка відома ганебним лобіюванням закону 5655 в інтересах купки великих забудовників, атаками на незалежних архітекторів і розповідями про те, що ОП, "слуги" та ОПЗЖ добре співпрацюють, і влада цією співпрацею задоволена - зараз, схоже, намагається покинути проєкт "слуг", розуміючи, що він нагадує "Титанік". Розумна дівчинка. Але це безперспективно!

До речі, хочу нагадати, що законопроєкту 5655 приділили увагу у... Звіті Єврокомісії і якщо перекласти з мови офіційної на людську, то там визначають, що якщо 5655 стане законом, то Україна не стане членом ЄС. Це для розуміння, що проштовхувала Шуляк разом із нардепом від ОПЗЖ Ісаєнком та колишнім міністром інфраструктури Кубраковим. А до останнього є претензії з багатьох питань - від "Великого крадівництва" до вивозення зерна за корупційними схемами. І от ці люди хочуть створити новий політичний проєкт? Вони геть знахабніли.

До речі, хочеться дізнатися, а що саме заважає Кубракову приєднатися до захисту України після звільнення, як громадянину? І не треба йому штурмувати посадку, є багато інших вакансій. Як людина, що була пов'язана з Мінінфракструктури та іншим - він міг би копати окопи чи будувати оборонні споруди. Може, разом із Кирилом Тимошенком. Чи - не для цього мамин пиріжечок з'явився на світ?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чотири доби феодосійського фаєр-шоу: На найбільшій нафтобазі окупантів в Криму новий потужний вибух (відео)

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 0:05

Чергова цистерна спалахнула на нафтобазі у Феодосії увечері 10 жовтня, що стало наслідком пожежі через повітряну атаку ЗСУ в ніч на день народження Путіна. Пожежа там триває вже чотири доби. Про це повідомляє моніторинговий Telegram-канал Крымский вете...

Результаты года наступления РОВ от Авдеевки до Угледара и Покровска - Злий Одесит

четвер, 10 жовтень 2024, 23:55

Год назад, 10 октября 2023 г., началось наступление российских оккупационных войск на Авдеевку, которое активизировало и другие участки фронта. Впоследствии его стали называть самым масштабным и продолжительным с начала вторжения в феврале 2022 г. Но к...