"У список "злодіїв у законі" РНБО Зеленський з Даниловим внесли чеченців, які воюють за Україну, щоб видати їх Росії... Це п*здець, мерзота і зрада в одному флаконі", - Береза

Екснардеп Борислав Береза оприлюднив інформацію про те, що в списку санкцій РНБО, в якому є "злодії в законі", внесли чеченців, які воюють на боці України проти російської агресії на Донбасі, щоб потім видати ФСБ, зазначають Патріоти України.

Береза наголошує у своєму Фейсбуці: "Вибачте, але це п#здець, мерзота і зрада в одному флаконі. І якщо я так висловлююсь, то значить ця влада перейшла всі червоні лінії".

Він продовжив: "Разом з правозахисниками вивчали список тих осіб, яких приписали до "злодіїв у законі" і до керівників ОЗУ, і які потрапили під санкції після рішення РНБО і Зеленського. Так ось, ці мерзотники внесли в список чеченців,що воюють на боці України проти російської агресії. Внесли для того, щоб видати їх Росії. Адже в РФ їх давно хоче отримати ФСБ. А знаєте, хто ці люди? Це, наприклад, командир чеченського батальйону імені шейха Мансура під позивним Муслім Чеберлоєвський. Він номер 632 в списку РНБО. А ще Муслім Ідрісов, начштабу батальйону ім. Шейха Мансура, який посідає номер 646 в санкційному списку Зеленського. І Салман Сайнароєв, номер 659 у цьому ж списку. Є в списку й інші бійці-добровольці, яких дуже сильно хоче отримати Кремль".

"На думку експертів і правозахисників це сталося не випадково. Або це частина домовленості Зеленського і Єрмака з Кремлем, або хтось із підлеглих лейтенанта Баканова взяв гроші від ФСБ, щоб внести цих людей в список і вислати їх до Росії, де вони будуть не тільки затримані і піддані тортурам, а й можуть бути вбиті владою, як багато інших опозиціонерів. У будь-якому разі, неприпустимо віддавати РФ тих, хто воював проти Кремля на боці України. Це неприпустимо, як з політичної точки зору, так і з моральної. Здогадуюся, що балаболи з Банкової можуть на своє виправдання почати розпускати чутки, що це якщо ці люди "не злодії в законі", то бійці ІГІЛ або взагалі вороги України, але в цю брехню мало хто повірить. Хоча ОП буде дуже старатися, адже не просто так внесли ці прізвища в список. Мабуть, за все заплачено і домовлено. Тому треба щоб про це знало, як можна більше людей і не дати відбутися подібній зраді. Поділіться цією інформацією з усіма", - резюмував Береза.

Береза написав: "А на фото, поруч з покійним командиром ДУК Червнем, боєць з позивним Муслім Чеберлоєвський. І ми повинні зробити все, щоб зірвати зраду, яку намагаються заховати в санкційних списках Зеленського. Ці мерзотники не бояться нічого".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...