У США колишня співробітниця КДБ вчить жінок, як спокушати чоловіків (фото)

Ексагентка КДБ Алія Роза дала кілька порад своїм прихильницям у соцмережах щодо спокушання чоловіків. Вона пропонує жінкам вивчати "психологію чоловіків", перш ніж вирушати на побачення. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

39-річна Алія Роза народилася в Казахстані та після розпаду Радянського Союзу стала шпигункою російського уряду. Виконуючи надсекретні завдання, вона стала експерткою у галузі "психології чоловіків".

Незабаром "дівчина Джеймса Бонда" (так вона себе називає) почала розповідати на годинних курсах за 200 фунтів стерлінгів про те, як роздобути будь-якого чоловіка. Зараз вона заробляє близько 1,5 млн фунтів стерлінгів на рік.

У Алії є шанувальниці, які сподіваються навчитися хитрощів її ремесла. Вона стверджує, що її учениці вчаться отримувати все, що захочуть, а підписка "Суперледі" відкриває їм доступ до ексклюзивних заходів на червоних доріжках.

Колишня шпигунка зазначила, що до групи може вступити будь-яка жінка, додавши, що вона використовує ці інструменти у своєму "повсякденному житті".

"Коли я організовую якийсь захід, я запрошую їх на модні презентації або післяобідній чай, у мене є доступ до знаменитостей і елітних модних брендів, який важко отримати. Вони приходять, знайомляться один з одним, спілкуються, випивають і отримують дійсно важливий досвід. Коли я навчалася в школі, я була ботаніком і з мене знущалися. Я була єдиною людиною азійської зовнішності серед натовпу білих людей, і діти знущалися з мене. Вони називали мене потворною, тому що в мене були прищі. Я була дуже невпевненою в собі", — розповіла вона.

Алія стверджує, що сила спокушання полягає не в зовнішності чи впевненості в собі, а в харизмі. "І моя мати, і мій батько були співробітниками радянських спецслужб, тому, напевно, для мене це було природно. Вони навчили мене всього, що стосується шпигунства: як ходити, як фарбуватися і, найголовніше, як розуміти психологію чоловіків. Це було схоже на роль жінки Джеймса Бонда. Вони створювали нашу харизму — нашу ауру — і навчали нас найкращих прийомів зваблювання людей. Усі ці прийоми я відтоді адаптувала до свого повсякденного життя. Неважливо, чи маєте ви зайву вагу, чи маленький зріст. Уся справа в харизмі", — додала Алія.

Жінка разом із маленьким сином жила у Швейцарії, Лондоні, а потім у США. Алія, яка завжди була небайдужа до моди, після стількох життєвих випробувань заснувала власну PR-компанію. Тепер вона займається улюбленою справою, а також активно веде блог у соціальних мережах, де у неї понад 1,2 млн підписників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...