У США заявили, що Росія під час ракетного обстрілу не знищила Patriot, але ймовірно пошкодила, - ЗМІ

Анонімний американський чиновники у коментарі журналістам повідомив, що 16 травня під час масованого ракетного обстрілу росіяни могли пошкодили ЗРК Patriot, але точно нічого не знищили. Про це пише CNN, передають Патріоти України.

За словами чиновника, США все ще оцінюють ступінь пошкодження системи. Це визначить, чи потрібно відводити систему повністю, чи просто відремонтувати її на місці українськими силами.

Офіційно у США відмовились коментувати інформацію про пошкодження системи ППО, наголосивши, що журналісти повинні звернутись за коментарем до української влади. "Ми не можемо це коментувати. Ми не будемо коментувати російські джерела", - заявив речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

Російське окупаційне Міністерство оборони ж заявило, що "мету терору реалізовано" та традиційно вигадало собі "перемоги".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Італія надасть Україні новий пакет військової допомоги - La Repubblica

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:27

Уряд прем'єр-міністрки Італії Джорджії Мелоні схвалив надання Україні нового пакету військової допомоги напередодні саміту G7 в Апулії, який розпочнеться 13 червня. Про це повідомляє La Repubblica з посиланням на джерела. Туди має увійти ЗРК SAMP-T, пе...

"Враження на все життя": Скандальна російська блогерка відсвяткувала день народження на Донбасі (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:14

Відома російська телеведуча та блогерка Настя Івлєєва, яка підтримує розпочату Росією криваву війну, порушила мовчання. Путіністка вперше за тривалий час дала інтерв'ю, де розповіла, як "відсвяткувала" своє 33-річчя, передають Патріоти України. Настя І...