"У страху очі великі": Кадирівці стверджують, що українські дрони... крадуть поранених окупантів

Кажуть, що «у страху очі великі». Якщо це так, то, схоже, що кадирівці, судячи з їхніх барвистих розповідей, просто в жаху від ЗСУ, зазначають Патріоти України.

Адже, щоб заявити про те, що поранених загарбників краде «Баба Яга» з клешнями, треба перебувати у вкрай параноїдальному стані. І хоча йдеться про безпілотник, який справді перебуває на озброєнні Сил оборони та регулярно кошмарить російських загарбників скиданням 82-мм і 120-мм мін, однак твердження про те, що ці БПЛА здатні хапати та забирати з собою людей, виглядає вже, м’яко кажучи, не дуже правдоподібно.

«Такі великі дрони, тільки трохи модернізованіші, раніше противник використовував на Запорізькому напрямку для того, щоб красти наших поранених. На безпілотнику встановлені спеціальні пристосування, що візуально нагадують клешні, якими він хапає людину, яка не здатна втекти, заховатися чи відбитися від нього», — запевняє окупант із позивним Рут із так званого «спецназу» Ахмата.

За його словами, «Баба Яга» прилітає по свої жертви винятково вночі, і система радіоелектронної боротьби на неї не діє, тож, щоб знищити такий БПЛА, потрібен «гранатомет або вогнемет Шмєль». «Під двигун Баби Яги українські солдати прикріплюють пластини від бронежилета. Щоб його важче було вразити…», — поскаржився кадирівець, ділячись своїми фантазіями з кремлівськими пропагандистами.

Варто зазначити, що назву «Баба Яга» українським дронам нічного застосування дали самі окупанти. При цьому, на відміну від дивних фобій чеченського «спецпризначенця», страх російських загарбників перед українськими БПЛА є повністю обґрунтованим, адже вони здатні перетворювати їхню бронетехніку буквально на друзки, що вже неодноразово демонструвалося на полі бою.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...