У стилі "бронд": Дружина принца Вільяма кардинально змінила імідж (фото)

Термін "бронд" утворено від слів "брюнетка" і "блондинка": шоколадний відтінок волосся розбавляють світлими золотистими пасмами, щоб зачіска виглядала більш об'ємною.

Кейт Міддлтон

Дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон здивувала шанувальників зміною іміджу. Так, вона з'явилася з новою стрижкою і кольором волосся, виконаним за допомогою фарбування в техніці "бронд", у ролику, присвяченому закінченню її власного фотопроєкту Hold Still, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

На оприлюднених фото Міддлтон позувала у червоному піджаку та білій кофті. Свій образ герцогиня доповнила золотим ланцюжком.

Кейт Міддлтон до і після зміни іміджу

Читачі видання прийшли в захват від зовнішнього вигляду Міддлтон у коментарях під опублікованими кадрами: "Чудова зачіска", "Мені подобається новий колір її волосся", "Дуже красива Кейт, і колір волосся просто чудовий", "Прекрасна зачіска", – висловлювалися шанувальники.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...