​"У суботу слід зайнятися хатніми справами, а в неділю дозвольте собі відпочити від роботи": Астрологиня дала поради всім знакам Зодіаку на вихідні​

20-21 лютого не плануйте великої кількості ділових контактів. Родина сумувала без вашої уваги цілий тиждень. Побудьте з близькими у вихідні. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У суботу слід зайнятися хатніми справами, - говорить астрологиня. – Приберіть у домі. Наведіть лад на поличках і в шафах. Позбавтеся зайвих речей. Подбайте про створення затишної атмосфери. Не варто планувати зустрічі та переговори. Вони пройдуть невдало. У неділю дозвольте собі відпочити від роботи. Виїзд на природу з друзями буде доречним. Не засиджуйтеся цього дня вдома. За тиждень до весни зірки ощасливлять Скорпіонів, Козерогів і Тельців"

Овен

Розпорядіться наявними коштами економно. Очікуються незаплановані витрати на потреби дітей. До отримання основного заробітку надходжень не буде.

Телець

Погоджуйтеся на підробіток у неділю. Вам добре за нього заплатять. Того ж дня на вас чекатимуть вдалі покупки.

Близнюки

По можливості позбавтеся заборгованості. Не користуйтеся кредитними картками. Відкладіть на потім операції з обміну валют. Пильнуйте під час здійснення розрахунків.

Рак

Не займайтеся вирішенням фінансових проблем. Ви залишатиметеся у невигідній позиції. Не віддавайте людям у користування свої речі. Вони будуть втраченими.

Лев

Після здійснення необхідних покупок залишиться обмаль кишенькових грошей. Проте дефіцит готівки у разі потреби можна компенсувати бартером.

Діва

Присвятіть ці дні переобладнанню свого помешкання. Саме час зайнятися ремонтом сантехніки. Грошей і часу на це вистачатиме.

Терези

Стан фінансових справ залишатиметься без змін. Економити не доведеться. Можливі прибутки у вигляді подарунків.

Скорпіон

Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я. Відгукніться на прохання друзів про матеріальну підтримку. Це не зашкодить вашому бюджету.

Стрілець

Відправлятися на заробітки не слід. Задовільної платні за це ви не одержите. Заплануйте похід по крамницях. У вас буде можливість придбати кілька корисних речей.

Козеріг

Переоснащення електрообладнання в домі чи невеликі ремонтні роботи зробіть по можливості своїми руками. Запрошені робочі обійдуться дорого. Ще й працюватимуть абияк.

Водолій

Здійсніть необхідні покупки у суботу зранку. Пізніше від витрат слід утриматися. Очікуваних у неділю доходів не буде.

Риби

Грошей буде достатньо. Обирайте відпочинок на власний смак. Не варто купувати одяг та взуття у ці дні.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...