"У Суркова був сейф у кабінеті": Роман Цимбалюк розповів, як Кремль працює із західними ЗМІ

Західні журналісти писали потрібні Кремлю тексти після того, як отримували від росіян «котлети» в євро та доларах. Про це розповів журналіст Роман Цимбалюк в інтерв’ю «Главкому», передають Патріоти України.

«Коли Сурков був відповідальним за Україну, у нього був сейф в кабінеті, і коли треба було розмістити якісь тексти в західній пресі, він просто його відкривав і без підписів налом видавав «котлети» в євро та доларах. Іноді «кремлівські» працюють з окремими журналістами, яким доводять, що «не все так однозначно». Зараз це менше працює, бо більшість західних ЗМІ просто вигнали з Москви», – повідомив він.

Владислав Сурков – помічник російського диктатора Путіна (2004–2008); помічник президента РФ з питань соціально-економічного співробітництва з державами СНД (зокрема й так званими «Л/ДНР»), Абхазією та Південною Осетією (2013-2018; 2018-2020). Заступник голови уряду країни-агресорки – керівник Апарату уряду РФ (2012-2013). З 2020 року Сурков не обіймає офіційних держпосад, як причини називали й «зміну курсу на українському напрямку».

Журналіст зазначив, що велика кількість тривожних текстів у західній пресі пов'язана із зависанням допомоги від США на пів року, а також заявами президента України. Цимбалюк також переконаний, що буде помилкою просто відмахнутися від деяких статей у західних ЗМІ.

«Ну, і якщо вже на те пішло, то хто сказав, що росіяни не хочуть захопити Харків, про що пише ця преса? Ситуацію треба розглядати так, що завжди може бути гірше, і думати, що треба робити, щоб Харків не зруйнували і не захопили», – зазначив він і додав, що це не означає, що «західна преса не може писати фігню».

Джерело: Главком
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гроза" Серебрянського лісу: Окупант намагався воювати із ЗСУ за допомогою лука (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 13:56

У соцмережах з’явилося відео з російським загарбником, який вирішив наслідувати Джона Рембо з культових американських бойовиків зі Сильвестром Сталлоне, передають Патріоти України. Річ у тім, що загарбник із чеченського підрозділу Ахмат намагається вою...

Ламають кістки та зрізають шкіру: Парамедикиня Пташка розповіла про знущання російських окупантів з українських полонених

вівторок, 21 травень 2024, 13:42

Парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук з позивним Пташка поділилася спогадами про російський полон та розповіла, як він на неї вплинув - 20 травня виповнилося два роки відтоді, як завершилася героїчна оборона Маріуполя, ...