У Таїланді медсестра, яка прищепилася двома дозами китайської вакцини Sinovac, заразилася коронавірусом і померла

Тепер в Таїланді закликали імунізувати медпрацівників першого ешелону, які повністю вакциновані Sinovac, третьою, "бустерною" дозою іншої вакцини.

Ілюстрація: Вакцинація в Таїланді. Фото: Global Look Press/Chaiwat SubprasomПонад 600 медпрацівників у Таїланді з понад 670 000 повністю вакцинованих Sinovac, в період дії вакцини захворіли коронавірусом, повідомляють Патріоти України.

Таїландська медсестра, яка прищепилася двома дозами китайської вакцини Sinovac, заразилася коронавірусом і померла від інфекції. Про це повідомив глава науково-медичного центру вивчення нових захворювань при Чулалонгкорнському університеті й таїландському Червоному Хресті професор Тхірават Хемачутха, повідомляє портал Sanook.

Я висловлюю свої співчуття Ковід вбиває медсестер навіть після отримання 2 доз вакцинації Sinovac / фото :sanook

Повідомляється, що 30-річна медсестра отримала обидві дози китайської вакцини, але заразилася COVID-19 і вже через тиждень після поставленого офіційно діагнозу померла.

Відомо, що медсестра працювала з хворими на коронавірус в палаті інтенсивної терапії. Дівчина заразилася під час роботи з пацієнтами. У неї, як пише Хемачутха, миттєво розвинулися легеневі ускладнення.
"Були випадки, коли медпрацівники, щеплені двома дозами Sinovac, заражалися коронавірусною інфекцією від пацієнтів, однак до цього випадку хвороба у них протікала в легкій формі, і ніхто з них не вмирав від COVID-19", - підкреслив професор.
В результаті Хемачутха передав в мінохоронздоров'я Таїланду результати свого дослідження, яке було проведене спільно з колегами з Національного інституту генної інженерії та біотехнологій. У ньому йдеться про недостатність імунізації Sinovac в разі зараження штамом "Дельта".
Тепер в Таїланді закликали імунізувати медпрацівників першого ешелону, які повністю вакциновані Sinovac, третьою, "бустерною" дозою іншої вакцини. Це AstraZeneca або Pfizer.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...