У царській Росії так вчиняли з кріпаками: Командири окупантів розважаються побиттям своїх солдатів палицями (відео)

Традиція нестатутних стосунків у російській армії тягнеться корінням ще до часів СРСР, де «дідівщина» була невід'ємною складовою військової служби. У сучасній же РФ вона змішалася ще й із так званим «земляцтвом» та кримінальними «поняттями», у зв’язку з чим утисків стали зазнавати вже не тільки новобранці, зазначають Патріоти України.

Тепер будь-який мобілізований росіянин може стати жертвою знущань з боку різних етнічних груп або представників криміналітету, який наповнив війська за рахунок завербованих у тюрмах в’язнів.

Таким чином, більшість громадян країни, призваних кремлівським режимом на війну проти України, перетворилися на безправних «кріпаків», чиї наглядачі можуть робити зі своїм «гарматним м’ясом» усе, що завгодно.

На тлі цього однією з найпоширеніших розваг серед командирів російських загарбників після п’янки стали побиття своїх підлеглих палицями. Відповідне дозвілля окупантів уже неодноразово фіксувалося українськими розвідувальними дронами, що свідчить про масовий характер цього явища.

І ось днями у соцмережах з’явився новий приклад того, наскільки покірно росіяни терплять подібні екзекуції, мовчки очікуючи на свою чергу отримати кілька ударів палицею нижче спини, а то й удар кулаком у голову.

При цьому, на відміну від України, у РФ жодних скандалів у зв’язку з подібними інцидентами не буває.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...