У ТЦК обіцяли розібратися: На Сумщині співробітники військкомату побили цивільного (відео)

Місце інциденту (Фото:Скриншот відео News Sumy / Telegram)У Сумській області співробітники Шосткинського районного ТЦК побили цивільного. Обставини інциденту вже з’ясовують, інформують Патріоти України.

Раніше в Мережі було опубліковано відео, на якому видно, що співробітники ТЦК намагаються насильно заштовхати чоловіка в мікроавтобус, а потім починають його бити.

Пізніше керівництво Сумського обласного ТЦК пообіцяло «всебічно сприяти проведенню слідства».

«Діям військовослужбовців буде надано відповідну оцінку», — йдеться в повідомленні.

Також у військкоматі закликали мешканців не ігнорувати прохання військовослужбовців ТЦК пред’явити військово-облікові документи та не ображати військовослужбовців, які після отриманих поранень на фронті виконують поставлені завдання і не тікати від них.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...