У відеоролик Сіярто з візиту на Закарпаття потрапив відновлений радянський символ у комплексі "Верховина"

Переговори угорського міністра Сіярто з Єрмаком та Кулебою проходили у комплексі Верховина Володимира Гісема, який прославився фото на фоні портрета Путіна. Про це повідомив журналіст та голова Закарпатського культурно-освітнього товариства "Просвіта" Павло Федака, передають Патріоти України.

"Сіярто, Єрмак і путінські голуби миру у "Верховині". Медіакоманда міністра закордонних справ Угорщини Петера Сіярто поїздку до Закарпатської області відпрацювала на надзвичайно високому рівні. Візит було подано, як спецоперацію в умовах фізичної загрози життю угорському високопосадовцю, – написав Федака. – Відеосупровід заходу наповнено символами та підтекстом, що мав підкреслити значимість урядовця який відвідав Україну".

За словами Павла Федаки, ключовий меседж міжнародного треку Петера Сіярто – тільки мир може стати рішенням для завершення війни в Україні, тому Угорщина не постачатиме зброї нашій державі також було проілюстровано кадрами з поїздки.

"На підтвердження миролюбства оператор вихопив імперський символ радянського окупаційного режиму – "голубів миру", який нещодавно відновили в комплексі “Верховина". У останньому відбулася зустріч Петера Сійярто з керівником ОП Андрієм Єрмаком та головою українського МЗС Дмитром Кулебою, – повідомляє журналіст. – Афганістану, Ічкерії, Грузії добре відомі російські миротворці, що несли цим країнам під гаслом “Миру – мир" (російською) вбивства, розруху і ненависть. Вказаний комплекс належить до сфери інтересів "червоного директора" Володимира Гісема, який прославився світлиною на фоні портрета Путіна та скандальними висловлюваннями у російських виданнях".

Про відновлених "голубів миру" у "Верховині", що поруч з Невицьким замком ще у жовтні повідомляв дільничий офіцер поліції, учасник бойових дій Іван Белецький, але на це так і не відреагували. До слова, сам відпочинковий комплекс збудували на місці занедбаної радянської бази, але знак "Миру мир" вирішили не демонтовувати, а відновити.

"Складається враження, що Гісем "медом" намазав дорогу до сердець керівництва області та країни, спочатку у його вотчині проводить нараду з дипломатами Президент, а тепер зустрічають угорського міністра, – каже Павло Федака. – Пропоную заступнику начальника Закарпатської ОВА з гуманітарних питань Ігорю Шинкарюку терміново здійснити операцію з ліквідації колоніальних імперських символів на території "Верховини".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...