"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України.

Фейк: "У відповідь на терористичний напад у Москві Росія знищила штаб-квартиру Служби безпеки України (СБУ) у Києві балістичними ракетами", – американський коментатор Джексон Хінкл написав у мережі X.

Маніпуляція: Нідерландська журналістка Соня ван ден Енде у статті для вебсайту devend. online написала: "Західна преса стверджувала, що міліція тодішнього президента Януковича відкрила вогонь по натовпу. Однак пізніше суд у Києві встановив, що невідомі озброєні люди на дахах одночасно вбивали протестувальників і міліцію - метод, який ЦРУ використовує в багатьох інших країнах для розпалювання псевдореволюцій".

Дезінформація: "Путін хотів закінчити цю війну майже з самого її початку. Ми цього не визнаємо, бо програємо", – ексрадник Міністра оборони США Дуглас Макгрегор написав у мережі X.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти обстріляли стадіон українського футбольного клубу

субота, 27 квітень 2024, 15:01

Стадіон Електрометалург у Нікополі зазнав значних ушкоджень внаслідок російського обстрілу. Про це повідомляє Telegram-канал "Дніпро Оперативний", передають Патріоти України. На відео видно пошкоджені трибуни, адміністративні будівлі, а також глибоку в...

"Якась машина брудна": Оля Цибульська потрапила в ДТП і показала свій пошкоджений автомобіль (фото)

субота, 27 квітень 2024, 14:53

Співачка Оля Цибульська в Stories повідомила, що потрапила в ДТП. Артистка викликала поліцію, яка приїхала на місце події у Києві. Співачка показала фото пошкодженого автомобіля і розповіла, що врізалася в паркувальний металевий бар'єр. За словами арти...