У військкоматі казали про самогубство: Родичі окупанта примусили відкрити його труну й були шоковані

Сестра загиблого російського окупанта наполягла на тому, щоб відкрити його труну, оскільки засумнівалась у заявленій причині смерті. Про це пишуть російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Історія сталася у Новоуральську Свердловської області. Олег Смирнов вирушив на війну добровольцем, а за три місяці рідним повідомили про його загибель. У військкоматі родичам сказали, що чоловік наклав на себе руки.

Сестра загиблого наполягла на тому, щоб відкрити труну. За її словами, співробітник похоронного будинку попередив жінку, що «там буде жорстко».

Під час огляду на тілі чоловіка родичі помітили слід від поранення у правому боці. Рідні впевнені, що це результат осколкового, ножового чи кульового поранення. Також родичів збентежила ще одна деталь – у висновку експертизи описано розміри селезінки, яку окупанту видалили близько 20 років тому.

Рідні звернулися до слідчого комітету, а згодом і до місцевої військової прокуратури та військового слідчого комітету з вимогою провести повторну експертизу, однак виявлене поранення у боці окупанта наразі так і не дослідили.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...