У вояків Путіна на лівобережжі Сейму наростає скрута: ЗСУ вивели з ладу ще один міст на півдні Курщини

В зоні діяльності ЗСУ на півдні Курщини лишився неушкодженим лише один з трьох мостів через Сейм - у селі Кариж.

У селі Званне Глушковського району Курської області Росії українська армія завдала серйозного ушкодження автомобільному мосту через річку Сейм. Про це в неділю, 18 серпня 2024 року, повідомив український військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

"Мінус ще один міст через річку Сейм в селі Званне", - зазначив він.

Як наголосив Цаплієнко, "ЗСУ успішно відрізають великий район Курщини".

Український ТГ-канал "Дніпро | OSINT з Гарбузом" стверджує, що міст у Званному "майже знищено".

Удар по мосту згадує й OSINT-спільнота Mortis AEterna.

В зоні діяльності ЗСУ на півдні Курщини лишився неушкодженим лише один з трьох мостів через Сейм - у селі Кариж. Адже міст у райцентрі Глушково перед тим було повністю виведено з ладу, а сьогодні постраждав міст в Званному.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Пожалуйста, повесьте х*йла!": Росіянин у Курській області звернувся з особливим проханням до ЗСУ (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 17:30

Всенародна любов росіян до свого царя виявляється черговий міф кремлівської пропаганди. Деякі росіяни радіють приходу ЗСУ в Курську область й навіть просять "звільнити" їх від диктатора Володимира Путіна, передають Патріоти України. Як пише NEXTA, під ...

На Покровському напрямку ворога чекатиме несподіванка, - офіцер ЗСУ

неділя, 18 серпень 2024, 17:22

Ворог ще ближче наблизився до Покровська, але на напрямку росіян чекатиме неприємна несподіванка. Таку думку висловив офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти Україн...