У Волгоградській області РФ ув'язнені взяли заручників, є вбиті серед співробітників колонії (відео)

У виправній колонії №19 Вологодської області Росії ув'язнені 23 серпня захопили заручників. Про це пропагандистське агентство "РІА Новостии" повідомляє з посиланням на джерело у Федеральній службі виконання покарань, передають Патріоти України.

У новині йдеться, що інцидент стався під час засідання дисциплінарної комісії. Пропагандистський канал SHOT стверджує, що начальник ВК та його заступник можуть бути серед заручників.

Низка російських Telegram-каналів заявляє, що ув'язнені вбили кількох співробітників колонії. За даними Mash, загинуло щонайменше троє. Щонайменше семеро людей постраждали – вони в реанімації, ідеться в пості.

Telegram-какнал "Волгоград" стверджує, що нападники – радикальні ісламісти. Канал опублікував кадри, зняті, ймовірно, самими зеками. "Вахабіти ріжуть ФСВПовців", – підписано відео.

Пізніше пресслужба ФСВП у Волгоградській області підтвердила взяття заручників, у ВК "проводять заходи зі звільнення". Про вбитих у пості не йдеться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

За кордоном взяв собі прізвище Андерсон: Молодша донька Віри Брежнєвої закрутила роман із росіянином (фото)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 15:00

Молодша донька співачки Віри Брежнєвої – Сара Кіперман – закрутила роман з бойфрендом-росіянином. Принаймні так стверджують ЗМІ, передають Патріоти України. Обранцем 14-річної Сари нібито став Андрій Бенедіктов, який родом з Москви. Чоловік, за даними ...

У Волгоградській області РФ ув'язнені взяли заручників, є вбиті серед співробітників колонії (відео)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 14:40

У виправній колонії №19 Вологодської області Росії ув'язнені 23 серпня захопили заручників. Про це пропагандистське агентство "РІА Новостии" повідомляє з посиланням на джерело у Федеральній службі виконання покарань, передають Патріоти України. У новин...