У заводській упаковці: На продаж виставили унікальний 25-річний Ford (фото)

у Mustang збереглися всі оригінальні заводські наклейки на вікнах, а в салоні є оригінальні пластикові чохли в ногах.​

У мережі виставлений на продаж унікальний Ford Mustang 1995 року випуску. Автомобіль знаходиться ще в заводській упаковці, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє джерело, це дуже рідкісна модель. Ford Mustang SVT Cobra R 40-й з усього 250 випущених в 1995 році. На відміну від звичайного 5,0-літрового V8 потужністю 275 к.с., який ставився на Cobra, модель R оснащувалася 5,8-літровим Windsor OHV V8, що забезпечує 300 к.с. при 4800 об / хв і 494 Нм при 3750 об / хв.Двигун працював в парі з механічною п'ятиступінчастою коробкою передач Tremec. Автомобіль міг розігнатися до "сотні" всього за 5,4 секунди. Максимальна швидкість, яку міг набрати автомобіль - 245 км / год.
Як зазначається, Ford Mustang SVT Cobra R 1995 року купити міг не кожен. І справа тут не в ціні. Придбати таку машину могли тільки водії, які мали діючу гоночну ліцензію або є членами гоночної команди. Однак, їздити на гоночному автомобілі по дорогах загального користування не заборонялося.
Виставлений на продаж екземпляр, є особливим не лише тому, що він дуже рідкісний. На одометрі цього автомобіля красується цифра 300 кілометрів.

Цікаво, що у Mustang збереглися всі оригінальні заводські наклейки на вікнах, а в салоні є оригінальні пластикові чохли в ногах.Ford Mustang SVT Cobra R знаходиться в повністю автентичному стані, крім сучасної акумуляторної батареї і виготовленого на замовлення алюмінієвого паливного бака. Власник продає унікальний екземпляр за $ 55 000.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

субота, 4 травень 2024, 16:29

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України. Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресор...

"Радив би ФСБ звернути на неї увагу": Жорін постібався з росіянки за "публічне приниження" Abrams

субота, 4 травень 2024, 15:47

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін дотепно "постібався" з росіянки, яка влаштувала "публічне приниження" американського танка Abrams у Москві, передають Патріоти України. У своєму Telegram Жорін опублікував фрагмент відео, на як...