"У Зеленского есть только один шанс спасти ситуацию. И себя", - політолог Березовець

"У Зеленского есть только один шанс спасти ситуацию. И себя. Немедленно отправить в отставку главу офиса президента Андрея Ермака и отозвать подпись Кучмы под документом, подписанном вместе с боевиками ОРДЛО. И заявить, что он не имеет никакого отношения к происшедшему в Минске", - пише політолог Тарас Березовець на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Все иное рано или поздно приведёт к полноценной катастрофе его и страну. Это только вопрос времени. Ермак должен быть отправлен в отставку и проведено расследование его деятельности на посту советника, а позже главы ОП. Оппозиция и ответственные граждане должны сейчас сконцентрироваться на этой цели. Только отставка Ермака может спасти Зеленского от неконтролируемого сценария".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росії не потрібно готуватися після війни в Україні", - естонський командувач

четвер, 18 квітень 2024, 23:00

Росії не потрібно готуватися протягом трьох років після війни в Україні, і у разі нападу Естонія зможе відбити ворога. Про це сказав глава Сил оборони Естонії генерал Мартін Херем, передають Патріоти України з посиланням на видання ERR.ee. . "На даний ...

"Вчора він з "учебки", сьогодні 200-й...": Окупант розповів, чому не варто їхати до України, щоб заробити (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:52

"Свідомий" росіянин вирішив розповісти своїм співгромадянам, що не варто їхати на фронт, аби заробити грошей. Мовляв, усе може закінчитися у перший же день. Відеозвернення росіянина опублікував журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, перед...