У зрадниці нові проблеми? Бойфренд Ані Лорак натякнув на розставання зі співачкою

Обранець скандальної Ані Лорак, яка мовчить про повномасштабну війну РФ проти України, показав нові фото з артисткою. Крім цього, Ісаак Віджраку натякнув на розрив відносин зі співачкою, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Instagram Віджраку розмістив знімки з Лорак. На них вони дивляться в захід, сидячи на яхті. Облич Лорак і її бойфренда не видно. В описі до знімків він поміркував про подорожі і моменти радості.

"Подорож може бути короткою або довгою, але насправді важливо зловити моменти справжньої радості та максимально використати їх", - написав Віджраку.

Ймовірно, так він міг натякнути на те, що його "подорож" з Лорак закінчилася. На це вказує і те, що співачка не відреагувала на пост бойфренда, хоча раніше вона завжди робила "репости" їх спільних фото і залишала коментарі.

Мало того, Лорак не публікувала знімки з Віджраку вже понад місяць. Раніше вона часто показувала фото з обранцем, а тепер лише "постить" анонси своїх пісень і показує кадри зі зйомок.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про можливий розвиток ситуації на Харківському операційному напрямку... - Костянтин Машовець

неділя, 19 травень 2024, 5:58

1. На обох ділянках свого тактичного вклинення (Вовчанський напрямок та напрямок на с.Липці), на даний момент противник продовжує свої спроби просунутись у двох місцях: . - Західніше м.Вовчанськ по дирекції Бугруватка - Стариця, а також вздовж правого...

Криваві рублі не принесли вбивці щастя: Громадянин Туркменістану, який хвалився катуваннями українців, поплатився на батьківщині

неділя, 19 травень 2024, 4:15

Громадянин Туркменістану Сергій Григорян воював проти України на боці Росії з осені 2022 по літо 2023 року. За цей час заробив на однокімнатну квартиру, яку на надіслані злочинцем гроші придбала у Турменбаші його мати. Проте радіти новому житлу окупант...