Убито офіцерів і пошкоджено три Су-27: Яких втрат зазнали окупанти після атаки на Севастополь

Легіон "Свобода Росії" і Російський добровольчий корпус озвучили втрати російської армії після успішної атаки на тимчасово окупований Севастополь, передають Патріоти України.

"Там згинули 34 ор*а, 11 із них - офіцери, 40 поранені, пошкоджено три літаки", - йдеться в повідомленні.

Бійці стверджують, що уражено "добре замаскований командний пункт, уламками збитих ракет пошкоджено три Су-27 на аеродромі "Бельбек". "Також прилетіло за місцем дислокації російських морпіхів. Там серйозні жертви", - додали добровольці.

За даними російської влади, внаслідок нічної масованої ракетної атаки в Севастополі частково пошкоджено транспортну інфраструктуру. Також губернатор області Развожаєв заявив, що було нібито зафіксовано три прямі влучання по житлових будинках і що загинув чоловік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Голова Європарламенту виступила у Верховній Раді, але багато нардепів вчинили дуже неввічливо (фото)

четвер, 9 травень 2024, 20:16

У Верховній Раді після завершення повітряної тривоги розпочався виступ голови Європейського парламенту Роберти Мецоли, повідомляють Патріоти України. Більшість народних обранців вирішили не бути присутніми на виступі голови Європейського парламенту. Де...

"Великая Отечественная еще не закончена - надо победить украинцев": Російський пропагандист приголомшив маячнею про війну (скріншоти)

четвер, 9 травень 2024, 20:01

Російський військовий та пропагандист Олександр Жучковський видає нову версію російської історії. Про це розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Росіянин розповідає про те, у Другій світовій війні, Росія насправді воювала з укр...