"Удар по "Боцману" - це сильний удар по Нацкорпусу, після якого Білецькому стане не до сміху", - Дмитро Вовнянко

"Що відбувається? Все просто. Нацкорпус розвалюють. При цьому, основна задача стоїть не «пересадити» (це нереально за визначенням), а максимально їх дискредитувати. Дивіться самі", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"У Харкові заарештовано шестеро членів Нацкорпусу – буквально сьогодні всіх їх посадили на 60 діб. Звинувачення - рекет. Реакція не забарилася – в Нацкорпусі вже пообіцяли Зеленському жорстку відповідь. Білецький заявляє - «буде гаряче». Не знаю, що це означає, але якщо раптом в Києві підскочать ціни на іграшкових свиней або клоунів – я не здивуюся.
Тим часом в мережу злили відео допитів у російських спецслужбах відомого російського нациста Максима «Тесака» Марцинкевича і... Сергія Коротких. Так-так, того самого «Боцмана», одного з наближених осіб Білецького. У записі серед іншого фігурує розписка Коротких від листопада 2007 р. де він зобов’язався співпрацювати зі спецслужбами РФ.
Сенсація – боротьбою НК з Порошенко у 2018-2019 рр. керував агент Москви!!! Звісно зразу ж пішов поголос, що запис злила ФСБ, але я вважаю що злила його якраз СБУ Баканова. Технічно – нічого складного, злити запис може кожен. Добути його СБУ могла по своїх оперативних каналах ще в часи Грицака – тоді прокручували справді карколомні операції. Або – ще будь коли.
Логіка проста. Якщо Короткіх був на гачку у ФСБ, розкривати його Москві не вигідно. А от СБУ в порядку дискредитації Нацкорпусу – залюбки.
Удар по «Боцману» - це сильний удар по Нацкорпусу, після якого Білецькому стане не до сміху. В Росії «Боцмана» звинувачували в етнічних убивствах. В Україні Боцман був пов’язаний із загиблим журналістом Шереметом (за деякими даними був останнім з ким зустрічався Шеремет). Боцман був зв’язаний з головою «Білоруського дому» Віталієм Шишовим.
А ще, саме «Боцмана» звинувачують у вбивстві Ярослава Бабича, одного з творців батальйону «Азов», ще до Білецького. До речі, справа Бабича була зам’ята як раз на рівні МВС.
Яку справу можуть розкрутити з цих фактів у МВС та СБУ, гадаю пояснювати не треба. Мета? Вона очевидна. Нацкорпус завжди категорично заперечував свій зв’язок з міністром МВС Арсеном Аваковим. Але в ОПУ так не вважають і б’ють по Нацкорпусу як раз з метою позбавити Авакова вуличної гвардії, а ще краще – підкорити її.
Але Нацкорпус відмовлятися від звичної вольниці, схоже, не хоче. Тож конфлікт – неминучий. І шансів вистояти у Нацкорпусу – нуль. Чому?
Наразі діяльність Короткіх і Білецького СБУ офіційно не розслідує. Але ж може почати. Матеріали почнуть потрапляти у ЗМІ. І пересічні громадяни охреніють коли від творців мемів «Порошенко вбив брата» почують те що вони розкажуть про НК.
А там і до справи Бабича справа дійде. І не тільки до неї. Більше скажу, наступний на меті буде Внутрішній корпус батальйону «Азов». А там і до діяльності самого батальйону руки дійдуть. В ЗМІ вже була інформація про те, що командуванню бату «Азов» виставили ультматум. Або – «Азов» стане звичайним штатним підрозділом НГУ на кшталт бату Кульчицького, або – діяльністю «Азова» займеться військова прокуратура. Кримінальні справи будуть порушені десятками, а далі «Азов» зазнає долі бату «Шахтарськ» - його розформують. Скажу більше, наступним буде Внутрішній корпус бату «Донбас». Благо – Семен уже сидить.
До речі, відіграти до «як було» уже не вийде. Жабу варять повільно – Білецькому дають зрозуміти, що подальших проблем можна уникнути. Але заарештованих уже – доведеться здати. Вольниця завершена. Білецькому вказують на його місце. Або – або.
Така от гірка історія відбувається на наших очах. Але я маю для Нацкорпусу дивовижну новину. Новину, яка точно зігріє їх у найскрутніших і найбільш ганебних для них ситуаціях. Зате – не Порошенко. Сподіваюся – воно того коштувало".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....