Удар по Ірану здійснив Ізраїль, - джерела The Wall Street Journal

Вночі проти 29 січня в Ірані безпілотники атакували їхній оборонний комплекс. Припускають, що за цими вибухами могли стояти Сполучені Штати або Ізраїль. Про це пише американське видання The Wall Street Journal, передають Патріоти України.

Хто атакував військові об'єкти Ірану

"Ізраїль здійснив таємний удар безпілотника по оборонному комплексу в Ірані, оскільки США та Ізраїль шукають нові способи стримати ядерні та військові амбіції Тегерана", – йдеться в повідомленні.

Також видання пише, що ізраїльські військові відмовилися від коментарів. Своєю чергою офіційні особи Ірану поспішили заявити, що нібито країна запобігла спробі атаки 3 невеликих квадрокоптерів на фабрику боєприпасів у місті Ісфахан біля ділянки, що належить Іранському центру космічних досліджень. Варто зауважити, що на цей центр США наклали санкції через роботу над іранською програмою балістичних ракет.

Варто зауважити, що видання Al Arabya раніше заявило, що до обстрілу, можливо, причетні Військово-морські сили Сполучених Штатів Америки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...