Удар по Кремлю: Аналітик Путіна назвав місце, звідки могли запустити дрони

У москві шукають виправдання, чому не спрацювали "нє імєющій аналогові в мірє" ППО проти примітивних бляшанок

Безпілотники, що атакували Кремль, найімовірніше запускали звідкись в Підмосков'ї. Про це заявив директор Центру аналізу стратегій і технологій Московського оборонного аналітичного центру Руслан Пухов у коментарі Financial Times, передають Патріоти України.

За його словами, невідомі диверсанти цілком могли купити безпілотники на комерційній основі і вже потім оснастити вибухівкою. Пухов уточнив, що "українська група, яка працює таємно в Росії", могла запустити безпілотники з якої-небудь локації безпосередньо під Москвою. Саме тому безпілотники не були виявлені російською системою ППО.

Експерт вважає, що невелика кількість використаних у цій атаці дронів вказує, що дана акція навряд чи мала підтримку з боку української держави. Неназваний український інженер, який будує військові безпілотники, заявив виданню, що в теорії Україна може відправити безпілотник до Москви. "Створити безпілотник з дальністю польоту 800 км нескладно, його наведення — складне завдання", — сказав він.

Цей же інженер зазначив, що у російських систем ППО є очевидні проблеми з ураженням безпілотників в темний час доби. "Вдень зенітні комплекси використовують оптичні приціли, тому вразити безпілотник легко, але вночі вони не є легкою мішенню", — заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про можливий розвиток ситуації на Харківському операційному напрямку... - Костянтин Машовець

неділя, 19 травень 2024, 5:58

1. На обох ділянках свого тактичного вклинення (Вовчанський напрямок та напрямок на с.Липці), на даний момент противник продовжує свої спроби просунутись у двох місцях: . - Західніше м.Вовчанськ по дирекції Бугруватка - Стариця, а також вздовж правого...

Криваві рублі не принесли вбивці щастя: Громадянин Туркменістану, який хвалився катуваннями українців, поплатився на батьківщині

неділя, 19 травень 2024, 4:15

Громадянин Туркменістану Сергій Григорян воював проти України на боці Росії з осені 2022 по літо 2023 року. За цей час заробив на однокімнатну квартиру, яку на надіслані злочинцем гроші придбала у Турменбаші його мати. Проте радіти новому житлу окупант...