Удар по порту "Кавказ": У Керчі почалася паніка, на автозаправках утворилися черги

Після ракетного удару по порту Кавказ у районі Керченської протоки в тимчасово окупованій Керчі утворилися великі черги на автозаправках. Про це повідомляє моніторингова група Кримського вітру з посиланням на підписників, передають Патріоти України.

«У Керчі утворилися великі черги на автозаправках, повідомляють підписники. Швидко зорієнтувалися автовласники», — ідеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...