Удар ЗСУ по аеродрому Енгельса для росіян так само жахливий, як і по Кремлю, і жахливіше, ніж по Кримському мосту, - Шейтельман (відео)

Уже не вперше Залужний переграв путіна.... Але ми не втомимось щоразу цьому радіти...

ППО Саратовської області було покликано успішно протистояти повномасштабному нападу США на Енгельс. Адже там базується костяк російської стратегічної авіації, невід'ємної складової ядерної тріади армії РФ.

І те що якісь невідомі українські безпілотники вчинили на останньому повноцінному аеродромі стратегічної авіації Путіна справжній погром, стало болючою затріщиною по іміджу Росії як другої ядерної держави світу.

Крім руйнування міфу щодо Московії, як непереможного "ядерного колоса" для України був і суто утилітарний зиск.

Чотири пошкоджених на аеродромах Енгельса та Рязані стратегічних авіаносців мали підняти в повітря 20-30 ракет до тих 70, що 6 грудня запустили по Україні.

За оцінками ДТЕК російський ракетний удар відкинув енергетику України до стану тижневої давнини. То є вдвічі краще для споживачів ніж минулого разу (два тижні тому).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...