Ударні дрони СБУ за тиждень вразили чверть нафтопереробки ворога, - Голобуцький

"Ударні дрони СБУ за тиждень вразили чверть нафтопереробки ворога. Якщо не вдається поки збільшувати власні оборонні потужності і швидко додушувати Росію санкціями- то треба зменшувати наступальні потужності ворога. Очевидна тактика, яку на тлі довгих роздумів США та Німеччини реалізує для України СБУ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Удари по економічному потенціалу і головній експортній галузі РФ Служба завдає чи не щодня. Цим разом дрони завітали до трьох НПЗ в Самарській області (знов ~800-900 км від України).
Новокуйбишевський, Куйбишевський та Сизранський НПЗ - сумарно близько 25 млн тонн нафти на рік, ще майже 10% всієї нафтопереробки ворога. Попередні удари (по Рязані, Кстово і Кіришах) зачепили переробку близько 12%.
Тобто, буквально за тиждень СБУ дезорганізувала (а десь і паралізувала) виробництво ЧВЕРТІ нафтопродуктів в Росії.
Як каже джерело в Службі: «СБУ продовжує реалізацію стратегії з підриву економічного потенціалу РФ, який дозволяє їй вести війну в Україні. Сезон «бавовни» на російських НПЗ в розпалі. Кожне таке ураження зменшує потік нафтодоларів, який живить воєнну економіку РФ".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...