Угода між Ізраїлем та ХАМАСом була зірвана єгипетською розвідкою, - ЗМІ

Єгипетська розвідка змінила умови підписаної Ізраїлем угоди про припинення вогню в Секторі Гази, що призвело до зриву угоди з ХАМАСом щодо обміну полоненими. З таким твердженням виступив телеканал CNN із посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

За їх словами, угода, про яку представники ХАМАСу оголосили 6 травня, відрізнялася від поданої ними на остаточний розгляд. Зміни, за твердженнями джерел, були внесені єгипетською розвідкою, що викликало хвилю гніву та докорів серед офіційних осіб із США, Катару та Ізраїлю. Як зазначає CNN, директор Центрального розвідувального управління Вільям Бернс, який очолював американську делегацію, «ледве не вибухнув», а також «був розсерджений і збентежений».

18 травня ізраїльська телерадіокомпанія Kan повідомила, що переговори між урядом Ізраїлю та ХАМАС припинено. Ситуація на Близькому Сході різко загострилася після проникнення 7 жовтня 2023 року бойовиків ХАМАС із Сектора Гази на ізраїльську територію, що супроводжувався вбивствами жителів прикордонних населених пунктів та захопленням понад 240 заручників. У відповідь Ізраїль розпочав військову операцію в Газі з метою знищення військової та політичної структури ХАМАС та звільнення всіх викрадених.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пристрасті навколо Содоля. Чому українські вищі командири ворогують і як це відбивається на полі бою - Ігор Луценко

вівторок, 25 червень 2024, 22:55

"Шановний український народе, активісти і просто небайдужі! . Звертаю вашу увагу на те, що головна битва сьогодення — це не бої за Карлівку, Новоолександрівку чи Вовчанськ. Набагато більша вирішальність — у двобої різних поколінь військових. І мова не...

Нелюди, що сміють казати про братерство: Z-блогери хваляться, як здали дівчину в катівню за українську мову

вівторок, 25 червень 2024, 21:55

Журналіст Денис Казанський розповів про трагедію, котра спіткала українська молода патріотка, намагаючись в чомусь переконати рашистів . "Росіяни самі не помітили, як перетворилися на монстрів - кровожерних і безжальних. Ексепримент чекістів із дегуман...