"Угорський уряд "за волею 97% громадян" пропонуватиме Євросоюзу вчинити суїцид", - Голобуцький

"Угорський уряд "за волею 97% громадян" пропонуватиме Євросоюзу вчинити суїцид: скасувати антиросійські санкції і дати цим Путіну ресурси напасти і на їхні країни, як зараз обіцяють в Кремлі", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Все ж кров - не вода: майже 1,4 мільйони угринів (при тому, що там все населення - мільйонів 10) заповнили запропоновану урядом Орбана і владною партією ФІДЕС анкету і висловились "за скасування санкцій ЄС" проти їхньої братерської угрофінської Росії.

Вимагає захистити інтереси Кремля практично кожен з тих, хто взяв участь у двомісячних "національних консультаціях" (як це подала влада Угорщини): 97% анкет з 7 питаннями однозначно фіксують вимоги зняти санкції з Росії взагалі. Тобто, вони хочуть не просто щоб одна їхня хитра Угорщина ухилялась від дотримання санкцій щодо своїх зауральських родичів. 13,5% угорців вимагають, щоб весь Євросоюз взяв - і допоміг Росії знищити Україну. А там і країни Балтії, і Польщу. Ну і заохотив бомбити Берлін та Париж - до чого публічно закликають кремлівські пропагандисти і офіційні особи.
Представники уряду Угорщини вже почали робити офіційні заяви з цього приводу. Гадаю, скоро будуть і відповідні звернення до ЄС та Єврокомісії.
Щоправда, неясно, чому Орбан і його кліка вважають європейців поголовно суїцидниками, котрі заохочуватимуть агресора після прямих погроз знищити їхні країни. ФІДЕС не просто кремлівські підспівувачі, а дуже ...гм, немудрі кремлівські підспівувачі?
В будь-якому випадку, наслідком подібних ініціатив союзника Путіна будуть більші чи менші проблеми в Угорщини, але точно не самовбивча відмова ЄС від санкцій.
--
На скріні - пост офіційної представниці угорського уряду Алєксандри Сенткірайї "Угорці сказали ні санкціям у національній консультації: 97% відкидають санкції, які завдають серйозної шкоди!".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...

Дівчина дуже практична: обміняла Z-батька на Z-футболку від пропагандистів. З футболки хоч якась користь, - Голобуцький (фото)

середа, 17 квітень 2024, 0:00

"Кремлівська пропаганда знов почала вкидати анекдоти про "мальчіков в трусіках" - то полоненого "розіп'яли на іконі і залили хімією", то от "дочку змушували надсилати фото", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...