"Уявіть, що відчувають українці!": Румунське місто здригалося від вибухів під час атаки на Одещину

У ніч проти неділі, 3 вересня, коли РФ атакувала дронами український порт Рені в Одеській області, жителі румунського міста Галац, що поблизу кордону, чули 4-5 вибухів. Про це повідомляє Viața Liberă, передають Патріоти України.

Місцеві мешканці також відчували вібрації, схожі на землетрус. «Сьогодні вночі, після 02.00, було чути пекельні звуки, від яких серйозно дрижали вікна. Я думаю, що їх було 4-5 протягом години, а може й менше», – написав у Facebook Богдан Раду Бринзан з Асоціації «Галац, моє місто».

«Це для того, щоб ви перестали поширювати ідіотські конспірологічні теорії про те, що в Україні «тихо». Ви розумієте, що переживають українці, якщо навіть за 20 кілометрів вас лякає звук бомб?», – додав він.

Місто Галац розташоване за 25 кілометрів від українського Рені. Тим часом, Міністерство оборони Румунії заявило, що російські атаки не становили загрози для країни.

«Міністерство національної оборони продовжує здійснювати заходи з посиленої пильності в наземному, морському і повітряному просторі, а також заходи з посилення оборони і стримування на східному фланзі», – додали в румунському Міноборони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...