UJ-22, "Бобер" і "Синиця": Російські експерти розбирали, які БПЛА атакували Москву та селища в Підмосков'ї, де мешкає путінська еліта

Російські спецслужби намагаються з’ясувати, які дрони були задіяні в атаці на москву. На думку аналітиків, удари по столиці рф і передмістю могли бути завдані за допомогою безпілотників UJ-22, “Бобер” і “Синиця”.

UJ-22 Airborne

Журналісти видання Shot вважають, що москва була атакована апаратами UJ-22 Airborn. Вони випускаються українською компанією “Укрджет”. БПЛА може нести на борту до 20 кг вантажу. Дальність його польоту може досягати 800 км. UJ-22 можна застосовувати як баражувальний боєприпас, ударний безпілотник або розвідник.

БПЛА “Бобер”

Адміністратори ТГ-каналу “Російський інженер” відзначили незвичайне компонування безпілотників, які брали участь в атаці. Вони вважають, що Москву було атаковано за допомогою безпілотників “Бобер”, спроектованих на замовлення ГУР. Літальний апарат виконаний у компонуванні “Качка”. Він схожий на безпілотник, продемонстрований Ігорем Лаченковим у травні.

БПЛА “А-2 Синиця”

Пропагандист Олександр Коц, який працює в “Комсомольской правде”, стверджує, що столицю росії атакували модернізовані дрони “А-2 Синица”. Очевидцям вдалося сфотографувати один із БПЛА в небі. За словами Коца, зовні він схожий на баражувальний боєприпас IAI HAROP ізраїльського виробництва. Дальність його польоту може досягати 1 000 км.

А-2 Синиця” розробили інженери з харківського КБ “Зліт”. Безпілотник має компонування “Качка”. Зовні він виглядає меншим за БПЛА, зафіксований у небі над москвою.

Оскільки “А-2 Синиця” може перебувати в повітрі не більше ніж годину, Коц зробив припущення про те, що запуск безпілотників було здійснено з території московської області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...