"Україна - неонацистська держава": З подачі Кремля в РФ переписали шкільний підручник

У вересні російські старшокласники отримають новий підручник з історії, переписаний у зв'язку з виправданням повномасштабного вторгнення РФ в Україну, передають Патріоти України.

Як повідомляє The Washington Post, підручник містить схвалені Кремлем розповіді про "спеціальну військову операцію" в Україні та суперництво із Заходом. Підручник призначений для учнів старший класів і охоплює період з 1945 року по теперішній час.

Автори підручника звинувачують Сполучені Штати в війні в Україні та наводять цитату президента країни-агресора Володимира Путіна про те, що "Росія жодних військових дій не починала, але намагається їх припинити".

Підручник містить розділи, починаючи від "Конфронтації із Заходом" та закінчуючи "Україна - неонацистська держава" і "Росія - країна героїв". Книга була офіційно представлена міністром освіти країни-агресора Сергієм Кравцовим і буде доставлена в школи до 1 вересня. Книги для інших класів будуть переписані до 2024-25 навчальних років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...