"Україна інтегрує всі технічні можливості військ, аби завдавати ворогу неприйнятних збитків", - Згурець про ситуацію в акваторії Чорного моря

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець прокоментував ситуацію в акваторії Чорного моря та зазначив, що Україна інтегрує всі технічні можливості військ, аби завдавати ворогу неприйнятних збитків.Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Ми говоримо про те, що Україна зараз демонструє нестандартні підходи, коли йдеться про пошук шляхів знищення російської військової присутності та в Криму і в Чорному морі", - зазначив він.

Згурець нагадав, що коли "починалася війна, на рейді перед Одесою та Миколаєвом стояли російські десантні кораблі, які загрожували висадкою морського десанту".

"Через певний час українською крилатою ракетою "Нептун" було знищено флагман російського Чорноморського флоту крейсер "Москва", після цього всі десантні кораблі відійшли з рейду перед Одесою та Миколаєвом і зараз ми бачимо, що Україна використовує й інші технічні способи знищення", - додав він.

Аналітик наголосив, що зараз вже додалися українські морські дрони різного виконання і ті, які розробляє СБУ, і ті, які розробляють приватні компанії, які знищують російські військові кораблі в акваторії Чорного моря.

"Також додалися вже й потужні закордонні ракети "Storm Shadow", які дійсно завдали ударів по російському БДК "Мінськ" і підводному човні, який стояв біля Севастополя. І це дійсно унікальна ситуація, бо жодного разу в історії ще крилата ракета не знищувала підводний човен", - зазначив Згурець.

Він додав, що все це говорить про те, що Україна зараз інтегрує всі технічні можливості військ, аби дійсно завдавати ворогу неприйнятним збитків. "А це говорить про те, що асиметричні дії української сторони доводять світу, що й з обмеженими ресурсами Україна знаходить варіанти, аби здобувати перемогу і на суходолі і на морі", - наголосив аналітик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...