"Україна має талант": Відома співачка на камеру відкрила напій ... пікантним місцем

Приходько дала майстер-клас, як відкрити пляшку газованої води, не забираючи руку з керма автомобіля.

Екссоратниця Юлії Тимошенко співачка Анастасія Приходько приголомшила шанувальників незвичайним умінням. Заслужена артистка України показала, як відкрити пляшку газованої води, якщо ви перебуваєте за кермом. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в "Інстаграм", передають Патріоти України.

Приходько розстебнула курточку, блиснувши пишним декольте, і притиснула пляшку з напоєм до грудей. "Зажимаємо щільно нашу пляшку грудьми, а потім різко тиснемо вниз... Все!" - пояснює на відео Анастасія.

Так, співачка з легкістю змогла відкрити газовану воду, не забираючи одну руку з керма. Після незвичайного "трюку" з бюстом Приходько пішла далі за своїм маршрутом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...