"Україна нагадує літак, у пілотській кабіні якого виявилися випадкові пасажири, що летіли на гастролі", - Портников

Від поведінки українського керівництва зрештою залежатиме авторитет нашої країни, ставлення до неї союзників, розуміння, на чиєму боці реально – не з позиції декларацій, а насправді – перебуває Україна.

"Трагедія, яка сталася з українським пасажирським літаком в Ірані, продемонструвала, що наша країна опинилася в центрі однієї з найсерйозніших політичних криз – уже другої за останні місяці. Першою була криза у Сполучених Штатах, коли телефонна розмова Дональда Трампа й Володимира Зеленського призвела до оголошення імпічменту президентові США", - пише оглядач Віталій Портников у своїй статті, передають Патріоти України, та продовжує:

"Зараз – нова безпрецедентна ситуація. Так, можна припустити, що західні лідери мають рацію, і загибель українського літака – помилка іранських військових. Однак ми вже бачимо, як Іран і його союзники заперечують саму можливість такої помилки, а керівники західних країн наполягають на правдоподібності своєї версії. І це – тільки початок розвитку сюжету. Від поведінки українського керівництва зрештою залежатиме авторитет нашої країни, ставлення до неї союзників, розуміння, на чиєму боці реально – не з позиції декларацій, а насправді – перебуває Україна.

Вихід із цієї ситуації – філігранна, ювелірна робота, яка вимагає великого політичного досвіду та майстерності. Робота, яка вимагає любові не просто до своїх співгромадян, а до політичної діяльності. Тому що політична діяльність – це велике мистецтво, набагато більш складне, ніж робота телевізійного коміка. І їй не можна навчитися, якщо немає хисту.

Але навіть якби було можна, таке навчання вимагало би часу й політичного штилю, а не політичного шторму, в якому перебуває наша країна. Ми потрапляємо у кризу за кризою, а наша влада просто не розуміє, як на ці виклики реагувати. Вона "вчиться" на нас, "вчиться" на країні, ніби й не помічає – це не вульгарний телевізійний серіал про невдаху-вчителя на велосипеді, а реальне життя! І ціна помилки – доля країни, долі людей. Управлінню державою не можна навчитися у кризу, як не можна навчитися керувати літаком під час відмови двигуна.

Саме тому Україна й нагадує літак, у пілотській кабіні якого виявилися випадкові пасажири, що летіли на гастролі. І жах ситуації полягає в тому, що безвідповідальні виборці Зеленського придбали квитки на цей ризикований рейс для всіх нас – і тих, хто не розумів, що літаком потрібно вміти керувати, і тих, хто не сумнівався в необхідності наявності льотної ліцензії в екіпажу.

Залишається сподіватися – як зазвичай у випадку з Україною – що ми все ж таки десь сядемо. Хоча б у пустелі, звідки доведеться ще кілька десятиліть шкутильгати до місця призначення".

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...