Україна не воює. Воюють кілька тисяч людей, часом воювали кілька десятків тисяч, - правозахисник

Країна розважається, опікується здебільшого винятково особистими інтересами, розпилює бюджети, вдосконалює сірі схеми збирання данини, співпрацює з агресором і окупантом.

"Про неоковирне словосполучення "воююча країна". Україна не воює. Воюють кілька тисяч людей, часом воювали кілька десятків тисяч. А всі решта живуть власним життям", - пише Святослав Стеценко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:
"Війни нема. Є окупація українських земель Московією, є містечкові бойові зіткнення на лінії розмежування, в яких гинуть наші бійці, а війни нема.

Україна розважається, опікується здебільшого винятково особистими інтересами, розпилює бюджети, вдосконалює сірі схеми збирання данини, співпрацює з агресором і окупантом, з вбивцями і катами українців.

За винятком тих кількох десятків тисяч. Вже від нової влади чую продовження казочок про потужну і вмотивовану армію, яку побудували за царювання Порошенка, те саме що нам впарювали попередники.

Країна, яка воює – це Ізраїль. Загальний військовий обов'язок і майже третина державного бюджету на війну. Україна, українська влада, українські еліти і поруч з Ізраїлем не стояли, навіть не на одному гектарі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...