Україна отримає сучасні ізраїльські радари: Жданов розповів, як вони допоможуть

У Литві волонтери придбали для Збройних сил України ізраїльські радари, які "бачать" навіть снайперські кулі. Військовий експерт Олег Жданов вважає, що вони серйозно допоможуть нашим військовим, передають Патріоти України.

"Це величезна підмога в тому плані, що це радари раннього виявлення пусків балістичних ракет. До речі, вони можуть дуже допомогти Харкову. Якщо їх розмістити вздовж державного кордону, вони даватимуть точний час пусків цих ракет. Тоді буде більше часу у наших сил ПРО по збиттю цих ракет. Але це, припустимо, з приходом тих же комплексів Patriot. Для наших військ це буде дуже велика підмога", – пояснив він під час ефіру на YouTube.

Жданов наголосив, що ці радари можуть працювати в єдиній системі оповіщення. "Вони зроблені за західними стандартами, і вони можуть включатися в єдину систему протиповітряної оборони країни. Тому їх розміщення буде дуже і дуже для нас вигідно і допоможе нам. Розумієте, ми ширше відкриваємо "очі і вуха" нашої системи ППО і ПРО для боротьби з повітряними цілями противника", – додав експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20