"Україна перестане існувати як держава": Такер Карлсон видав "версію" про зраду США

Скандальний американський пропагандист Такер Карлсон звинуватив владу США у "зраді" України. Відповідну заяву він зробив під час інтерв'ю із Дональдом Трампом-молодшим - сином кандидата у президенти США, передають Патріоти України.

Під час розмови журналіст поділився "прогнозом", що українська держава нібито "перестане існувати через 50 років". За версією Карлсона, на території України за кілька десятків років нібито житимуть мігранти з третього світу. Такий "прогноз" він видав під час бесіди із сином 45-го президента США Дональдом Трампом-молодшим. США нібито "розпродають" українські території "іноземним інвесторам". "Вони заповнять Україну мігрантами з третього світу, й Україна перестане існувати через 50 років", – заявив Карлсон.

Він також звинуватив Вашингтон у тому, що жодна держава "не зрадила Україну так, як це зробили США". Трамп-молодший додав, що не знає, який сенс Вашингтон вкладає в слова "перемога в Україні". "Що це означає? Чи йдеться про загибель українців і росіян доти, доки їх буде знищено?" – видав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищили пункт управління армії РФ! Є втрати у штабі. У Росії вибухнув пороховий завод і база дронів, - Снєгирьов

понеділок, 8 липень 2024, 8:05

Українські військові продовжують нищити стратегічно важливу для росіян техніку на Херсонщині. Так, у п'ятницю, 5 липня, уражено пункт управління російської армії в районі Нової Каховки. За попередніми даними, знищено дві станції – електроживлення та зв...

Народні прикмети на 8 липня. Про що українки молили цього дня Пресвяту Богородицю

понеділок, 8 липень 2024, 7:05

8 липня за новим церковним календарем православні віряни згадують великомученика Прокопія, а також явлення Казанської ікони Пресвятої Богородиці. У народі день прозвали Прокопів або Зажинки. Про традиції та прикмети 8 липня і яке сьогодні свято відзна...