"Україна перетворюється на Сомалі": Блогер Буткевич про перестрілку маршрутників у Броварах

Криміналітет вже нічого не боїться. Бо якщо що, можна порішати.

"Ви просто подивіться на цей треш, на який стрімко перетворюється країна. Це - Бровари, місто-супутник столиці. І це ось так маршрутчики ділять сфери впливу", - пише Богдан Буткевич на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Прямо посеред білого дня. В житловому кварталі. Це - Сомалі. Де ріжуть, вбивають, палять прямо на вулицях. Аваков-ленд, де ментівня займається обслуговуванням приватних інтересів арсенбарісича. А владу захоплює прямий кримінал - у спайці з аваківцями.

Криміналітет вже нічого не боїться. Бо якщо що, можна порішати. І бики Авакова на все закриють очі, а може - ще й допоможуть. Ми реально на межі розвалу держави. А питання звільнення країни від Авакова та Зеленського, який його толерує - це питання виживання".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...