Україна прямо у серці Франції: Співак і військовий Хливнюк знайшов у Парижі знаковий мурал (фото)

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який на початку повномасштабного вторгнення РФ вступив до лав ЗСУ, сфотографувався у Парижі поряд з будинком, на якому намальовано український мурал. Світлину він опублікував у своєму Інстаграмі, передають Патріоти України.

Автором муралу "Хай живе український спротив" є художник Микита Кравцов. Малюнок було створено у березні 2022 року на будинку, розташованому перед Центром Пампіду.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...