"Україна спустошить твою скарбницю і знекровить тебе": Стівен Кінг звернувся до Путіна і розповів, чим може скінчитися війна

Всесвітньо відомий американський письменник Стівен Кінг знову опублікував допис про війну в Україні. Він у саркастичній формі звернувся до президента Росії Володимира Путіна ледь не з погрозою, передають Патріоти України.

Відповідний допис з'явився у його особистому профілі у Twitter. Зазначимо, що менше ніж за добу публікація назбирала понад 11 тисяч лайків та 1020 репостів.

Відомий письменник ніби передбачив результат війни, яку вже понад місяць Росія веде проти України. "Продовжуй, Влад, Україна спустошить вашу скарбницю і знекровить вас", – написав Стівен Кінг.

Додамо, що Стівен Кінг із першого дня вторгнення російських військ на українську територію підтримував нашу країну. Більшість дописів Кінга у Twitter присвячена Україні та боротьбі народу з російськими загарбниками.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...