"Україна стала плацдармом США проти Росії": Чому музичний критик Сосєдов став ворогом у нашій країні

Сергій Сосєдов - добре відомий в Україні музичний критик. До війни він часто з'являвся на українському ТБ, зокрема займав крісло судді вокального шоу "Х-Фактор", нагадують Патріоти України.

Зараз Сосєдов живе і працює в Росії. Він підтримав кривавий путінський режим, і тепер відкрито поливає брудом тих, хто покинув територію країни-агресора, виступивши проти злочинів. Розповідаємо, як він до такого докотився.

Що Сергій Сосєдов говорив про Україну

У ті часи, коли одіозний критик тут працював, він неодноразово хвалив нашу країну, висловлювався, як йому тут подобається, яка гарна природа, які приємні люди. Однак в одну мить його риторика різко змінилася. "В Україні жити неможливо. Там йде така пропаганда, пекельна абсолютно...", - коментував Сосєдов.

Також він, згідно з типовими кремлівськими методичками, говорив, що українцями нібито "керують із США", тому "примирення України і Росії неможливе". "Зараз примирення Росії і України не відбудеться, тому що Україна керована США, вона стала плацдармом США проти Росії. Ми не зможемо вже помиритися, тому що там диктує Америка, вона просто не дозволить, нам не дозволять вже дружити з Україною, треба думати головою політикам!" - говорив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...