"Україна та Польща хочуть мене ліквідувати": Актор "Кварталу 95" зняв пародію на Лукашенка (відео)

Зірка Студії "Квартал 95" Юрій Великий підняв настрій українцям черговою пародією на злобу дня, повідомляють Патріоти України.

Після того, як у публічному просторі заговорили про те, що російська військова розвідка хоче ліквідувати самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, Великий припустив, де може ховатися білоруський диктатор. У новій пародії Юрій Великий показав Олександра Лукашенка, який ховається за шторами. Коли помічник самопроголошеного президента запитує у нього, що він там робить, той відповідає:

"На мене готується замах. Україна і Польща під керівництвом розвідки НАТО хочуть мене ліквідувати і потім звинуватити у цьому Путіна. Путін мені на саміті ОДКБ натякнув, що мені потрібно бути обачним і бути пильним стосовно своєї безпеки", - вважає "Лукашенко".

Коли "білоруський диктатор" запитав у помічника, чого той прийшов, він відповів що приніс йому поїсти, бо Лукашенко не виходить з кабінету три дні: "Ви вже три дні не виходите з кабінету, я вам поїсти приніс. Ваше улюблене. Деруни і варена картопля, фарширована смаженою картоплею", - озвучив помічник.

Лукашенко з недовірою спочатку наказав помічнику скуштувати першому їжу: "От проклята натівська розвідка – знає мої слабкі боки. Ну нічого. Я їм не McDonalds якийсь. Мені поміж булочок шматок м'яса просто так не впхнеш. Їж давай. Куштуй. Починай з дерунів. Що ти робиш, хто так деруни їсть. Негайно прибери виделку. Руками бери. Молодець. Куди ти його одразу в рот. У сметану спочатку вмокни", - почав давати "Лукашенко" майстерклас помічнику з вживання картоплі.

"Бачу деруни ти з'їв. Тепер давай картопельку варену уплітай. Стій, ну що ти робиш. Пальці після дерунів спочатку оближи, неможна смаки змішувати. Та нє, картоплю вже виделкою їж. М'якенька, так? Як я це люблю. У мене враження, що вони не отруїти мене хочуть, а втопити у власній слині", - каже білоруський диктатор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Новий фронт: Китай і Росія спільно працюють над вторгнення на Тайвань

субота, 11 травень 2024, 3:25

Директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс у Конгресі заявила, що американська розвідка фіксує активізацію співпраці Китаю і Росії по "тайванському питанню". Крім того, Гейнс додала, що оцінки розвідки вказують на зростання співпраці у політичном...

"Все більше відчуття, що кроти в Києві домовилися з ворогом, щоб сфальсифікувати звинувачення проти Романа Червінського", - Тарас Чорновіл

субота, 11 травень 2024, 0:35

"У Кропивницькому Роман Червінський на чітких матеріалах справи доводить явні факти її фальсифікації слідчими й прокуратурою, результати тиску на свідків і потерпілих та інші дикі злочини проти права й правосуддя", - пише політолог Тарас Чорновіл на св...