"Україна в 2014 році напала на Росію": Письменниця розповіла про прихильників "русского мира" у київській консерваторії

"А ларчік просто аткривался". Чому викладачі Національної консерваторії в серці Києва на Майдані проти перейменування консерваторії імені Чайковського (музику якого сьогодні відмовляються виконувати інші країни в контексті сучасної війни московії проти України, а Чайковський, хоч і українського коріння, є рупором Москви, як пушкін), чому викладачі Консерваторії проти того, щоб вона носила ім’я, скажімо, Лисенка, Леонтовича (чи іншого українського композитора, який прославляв Україну, а не, як Чайковський, прославляв московську імперію)? Та тому що, як каже Сковорода: "Все видиме має невидиме". Як дерево: видиме - стовбур і крона, і невидиме - коріння", - пише письменниця Лариса Ніцой на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Так от, викладачі хочуть лишити Чайковського, бо викладачі консерваторії стверджують, ніби ця війна почалася тому, що це Україна напала на росію, почавши свої дії на Луганщині. Вдумайтеся лише, що мелють викладачі консерваторії! Це ж відвертий колабораціонізм. Це ж ідеологема наших загарбників!

Та цим викладачам не уллюкати треба в спину, не "засмучуватися їхнім рішенням", як сказало міністерство культури, а звертатися в СБУ.

Служба безпеки України повинна негайно почати розслідування, що відбувається в цьому кублі, бо студенти волають-волають, а їх ніхто не чує. Кубло колаборантів. Що ще невидиме нашому оку там відбувається? Як ще невидимо вони працюють на загарбників?

- Пані Ларисо, ну хоч ви про це напишіть, може ж вас почують! – хапаються за будь-яку соломинку студенти. - Нас ніхто не чує!

Не знаю, чи мене почують, а от вас, люди, почують, прошу поширень. Чим більше буде поширень, тим гарантованіше, що почують наших небайдужих дітей.

На підтвердження слів викладачів-колаборантів, ось такий допис студентки.

@ Helen Nemesh

Позавчора на передовій помер мій друг Володимир Веселий, життєрадісний хлопчина.

Сьогодні на конференції у Київській консерваторії, коли поставили питання стосовно перейменування НМАУ, Катя запитала у однієї викладачки, чому вона голосує "проти". І почула відповідь: УКРАЇНА ЩЕ В 2014 році НАПАЛА на росію, почавши бойові дії в ЛУГАНСЬКУ. Вона сказала це голосно, люди, які сиділи в залі, ніяк не відреагували.

Тепер питання. За що помер Володя? За що помирають інші? За те, щоб долю українського народу вирішували схиблені колаборанти?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: